Ibland känner man sig blond...

Usch va dum jag kände mig idag. Fick en konstig frukt i kassan som en kund skulle betala. Det jobbiga var att jag verkligen aldrig sett något liknande förut, så ringer till frukt och grönt och ska beskriva hur den ser ut.

"Ett litet grönt päron med florsocker på" sa jag, för det var precis så som den såg ut. Tomas fattar ingenting, men efter några minuter så ba: JAaaahahhaaaa du menar ett fikon?!!
 Hi hi hi, oups, känns som man borde veta hur såna ser ut!! :$ Men men, nu vet jag! :D


Ear cuff

Woho! Jag och Bea har precis beställt hem två ear cuffs! Tycker de är gaaalet hett! :D


 


Pigg och glad!

Vaknade av mig själv lite efter åtta idag. Har tvättat, lagat en lunch till jobbet och hunnit städa mitt rum nu innan man ska iväg och jobba, inte illa!


Har till och me på mig jobbkläderna redan, duktig flicka idag! (a)


Taggtagg!

Är på så sjukt bra humör!! Lagade världens godaste middag Lax med massa grönsaker. De mindre roliga är att hela jag luktar firre nu, eller iaf mitt hår, euw. Hoppas alla på gymmet står ut med det, för ska nämligen dit snart med Bea och köra lite kondition! :)

Haha helt galet att man håller på och planerar helgen redan nu, men är så sjukt taggad!!! :D
Alla är lediga, alla kan, alla är sugna, för de var såå länge sen sist jag hade en riktgt grym kväll med mina finaste!
Kan inte minnas senaste gången?! Måste varit innan thai, årherre!



Haha en festkväll för några år sedan, små vi var! :)



Thai

Sitter och kollar på bilder från Thailand, lyssnar på spotifylistan vi hade där nere och ryser i heeeela kroppen! Herregud va bra vi hade det! Helt sjukt! Blir helt lycklig varje gång jag ser bilder och kan inte förstå att resan blev så bra som den blev.

Men samtidigt är det så sjukt jobbigt att kolla på dem. De är verkligen då man inser hur mycket man saknar allt, hela landet, maten, stranden de galna festlivet, Martin, Adam, Daniel och Malik.

Mår verkligen aldrig så bra som jag gör när jag är utomlands, därför är det ju solklart att nästa resa redan har börjat att planerats! I sommar blir det Jag, Carro, Hanna, Fia, Maria, Sara, Bullen och förhoppningsvis Mickis som drar på ytterligare en resa! Frågan är bara vart det bär av? :D

 


 
 




 
<3


Kära grannar

Inte den bästa dagen idag måste jag säga, usch!, Men denna lapp som fia skickade gjorde mig iaf på lite bättre humör, hahaha gu va kul att hitta den i trapphuset! :D


cha cha

Var på bio igår med Kenny. Såg Gullivers resor, som faktiskt var bättre än jag trodde! Annars har helgen bestått av mycket jobb! Slutade iof tidigt idag så då blev det en tripp in till stan för en fika med Felicia! :) Den tjejen gör mig glad!!

Denna söndagskväll har som vanligt spenderats med C. Ansiktsmasker, måla naglar, kolla film, äta gott, ja, de är söndagskvälls-traditioner det! ;D 


Nu sticker jag iväg, ciaao!


Blir tokig!!

Orkar inte mer nu. Mina pengar bara rinnner iväg, gah! Kul att man fick veta att man har ätit antibiotika i onödan också, skulle visst haft en annan medicin, kuuuult! Usch. Skjut mig. Blir inge Göteborg heller i höst. Positiva cheyen är i farten! (a) Men men, om de inte blir Göteborg som jag måste spara pengar till, så blir allt ännu mer självklart. Dags att börja spara pengar på riktigt. Iiiiih.

Blev iaf lite tröstshopping idag igen... hoho! :) Men det är sånt man får unna sig! :D

 



In mot stan!


Måste uträtta några ärenden, boring.Men i nya skjortan känns det liiiite roligare, puss


Alla <3 dag!

Wow vilken dag jag har haft! Har tillbringat denna hjärtedag på jobbet, I 10 och ½ TIMME!! Mamma nu är jag trööttt...
Helt sjukt också vad alla har köpt goda saker idag! Utan att överdriva så köpte 9 av 10 antingen chips, glass, godis eller ost och kex! :P Men det var väl som Erik sa på jobbet, antingen så har man någon att äta de me, eller så tröstäter man för sig själv, hihi! :)

Kände mig iaf väldigt duktig idag som jobbade väldigt mycket extra idagmoch även imorn, så brände av lite shopping på lunchen för minst 1000 spänn, ouuupsi! (a) Visar senare! :) Nu måste jag gåååååååå!


Så nööööjd med pizzan igår, iiih!

 
Jag och Carro på våran sushi-dejt idag! :)


Pizzabak och filmkväll!

Nu drar jag iväg till en av jordens finaste och bakar pizza, klädd i Kennys kiss tröja hohoho :)


Ciiiaooo!


Soup in a cup

Idag prövade jag och Elin en ny grej som vi fått in på jobbet, soup in a cup! Gu så gott det var! Perfekt att äta till lunch på jobbet också, lätt att värma och billig! Rekommenderas!! :)


Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför.

Tyckte först att det var lite skönt att komma hem.
Inte skönt, men hade verkligen sett fram emot att träffa alla igen!

MEN....Nu känns allt bajs. Att tänka på att man för 3 dagar sedan låg i bikini och svettades, att lukta på hawaian tropic lotionen och se på alla bilder, höra all musik får mig att börja gråta! Töntig man är... Borde istället vara glad och verkligen nöjd med mina två veckor vi hade där nere. För de var verkligen BÄST!


Bild från phi phi :)


RSS 2.0