Sista Augusti



Vill inte, vill inte, vill inte ha höst. Ge mig sommar igen!


Måndag

Helgen har varit super bra och mysig. Två födelsedagsfester, en massa underbara människor och jobb har min helg bestått av. =)

Idag har vi haft en lång dag i skolan och nu sitter jag här och pluggar. Vardagen och allt vad det innebär är tillbaka igen, puh! Veckan som kommer nu är redan rätt planerad. Ska ta mina första körlektioner nu på tisdag och onsdag, måste fixa musik till Nickes 40-års fest, vill försöka träffa Felicia från jobbet, och en massa andra småsaker.




I gotta feeling...

That toonight's gonna be a good night.

/>

Igår

Kvällen igår hos Linda var jätte trevlig. Vi snackade en hel del, rökte vattenpipa, skrattade och självklart ramlade jag och stukade foten. Allt var tipp topp förutom det jobbiga vädret! =)



 



Födelsedagsbarnet! =)


Fredag

Igårkväll var jag och Hanna ute och övningskörde. Max följde även med och var faktiskt en ganska duktig lärare (då han inte tvingade mig att backa runt en massa hörn och fickparkera, hihi) =)

Guu va sjkönt med helg! Iof jobbar jag hela helgen men har roliga planer ändå så det kommer nog bli skoj. idag ska vi på Lindas 18-fest på hennes landställe och imorn ska vi med Hannas kompis till nån fest! =)

Frågan är vad man ska ha på sig ikväll...? Känner inte direkt för att sitta och frysa hela kvällen samtidigt som man inte kommer känna sig vrålsnygg med tjockiskläder! Big problem....



Skulle inte banga på den här värmen igen. Kan inte fatta att för precis en månad sen hade vi precis kommit hem från stranden, börjat fixa i ordning oss och skulle ut och parta hela kvällen. Jag längtar så galet mycket tillbaka.../S

Dagens shopp!

Var i skärholmens centrum idag med tjejerna och fick med mig lite saker hem! =)

 
2-paack leggins, strumpbyxor och en massa gratis choklad! =)



Söt blus från H&M (dock ser man inte så jättebra, skyller på mobilkamera =)

 
Svart träningslinne från H&M
Två baslinnen från Gina!

Har faktiskt redan invigit det svarta träningslinnet idag när jag gymmade och är supernöjd med modellen och materialet! Dock ser linnet lite tråkigt ut när det bara hänger rakt upp och ner på en galge, men de var faktiskt finare i verkligheten! =) /Sag.

Människor alltså...

Stand-up galan igår var väldigt rolig. Det delades ut priser och bjöds på mycket skratt! Något som även bjöd på skratt var min och Hannas underbara resa på tunnelbanan påväg in till mosebacke. Väl när vi sitter och pratar i lugn och normal samtalston kommer det fram en utlänsk tant och skriker/vrålar/gapar på oss. Vi förstod till en början ingenting men som tur var fick vi förklaringen till varför hon skrek på oss. Vi förstörde tydligen samhället jag och Hanna, och araber som oss (????!) var inte till något nytta. Efter att hon stått en sisodär fem minuter och skrikit rakt i Hannas fejs med världens bästa andedräkt lyckades hon nog slå ett nytt världrekord! Hon sade nämligen "förstår du" och jag "skattar sååååå mycket" minst en miljon gånger bara på de fem minutrarna, en applåd för den tycker jag! =)

                            
   


Min dag

Idag hade vi en väldigt kort skoldag, (endast två lektioner) så efter skolan åkte jag och Maria till friskis och tränade. Träningen gick toppen, blev helt slut! =)

Just nu kurrar min mage som bara den, varför är jag hungrig 24/7 ?  =P Aja, ska torka håret och sätta på mig kläder, kasta i mig någon mat och sen är det stand-up som gäller för mig och Hunni. =D

Dagens outfit!



Vindruvor och Cashewnötter

Är det bästa nyttiga godis man kan tänka sig. Jag och Carran har laddat upp inför Prison Break. Vilka PB-nördar vi är asså! :) Imorn blir det en väldigt kort dag i skolan. Efter skolan hade jag tänkt att gymma någon timme eller två innan det är dags att dra hem och fixa i ordning sig inför kvällen. Jag, Hanna och min papapa och hans kompis ska nämligen gå och se stand-up, fick biljetter av snälla Janne! :) Det kommer nog bli jätte skoj!

      

Nu ska jag...

...möta upp Carro vid konsum, ska handla något till kvällens PB! =)

Hello!

Kräftskivan var väldigt trevlig i lördags. Vi åt gott, lyssnade på Niklas otorligt bra låtar (hmm) och skvätte kräftsaft på varandra! Haha en vanlig kväll med alla sköningar! Dock förstår jag inte varför våra kvällar/middagar alltid slutar med krig på ett eller ett annat sätt? Antingen är det grädde i håret, potatisar som flyger, saft på golvet eller kräftspad skvättandes på varandra, haha!

 
Vår gooooda sallad och några räkor som faktiskt smakade bra! =)

(Bilderna är lånade från Hanni) =)


Igår var det jobb på donken, kändes skönt att komma tillbaka till jobbet faktiskt.
Idag har jag varit i skolan, måndagar är verkligen så sjukt långa och jobbiga! Trodde aldrig dagen skulle ta slut, men det gjorde den! =D Ikväll blir det sista avsnitten av Prison Break, gosh!


Känner mig precis som Gustav idag, trött och hatar måndagar! (a) /S

Lördag

Idag vaknade jag och Carro relativt tidigt så vi bestämde oss för att åka till Länna en snabbis med min mamma. Det blev mest tittande på datorer. Ska köpa en ny, och känner mig lite snurrig, har ingen aning om vilken jag ska välja! Men det löser sig förhoppningsvis. Hittade även ett par skor på skopunkten som jag blev helt förälskad i! Den satt sådär supersnyggt och var såå bekväma, men jag hade tyvärr inga pengar. Finns nog ingen som längtar så myckrt till den 25:e som jag gör! (a)



Åååååååååh, här är snyggingarna! Vill ha, vill ha, vill ha!

Efter länna åkte vi ill vanliga gamla centrum. Efter lite fönstershopping drog vi hem till Carro och fikade, mums!




Nu är det tid till att fixa sig inför ikväll, så himla tråkigt att hälften har blivit sjuka och inte kan vara med! =(
Men det är väl inte så mycket att göra, vi får de säkert trevligt iaf. Men krya på er sötnosar! <3


Absolut den finaste låten just nu


Kopps

Kvällen har bestått av mycket kånkande av möbler, fixande, bakning osv. men nu ska nog allt vara förberett tils imorn. =)
Jag, Hanna, Carro och Mario har även hunnit med att titta på kopps! Rolig film de där alltså! =)

Nu är det dags att åka hem, ciaaao / S


Hej!

Haha, det har skett en liten ändring på bloggfronten för min del. Jag lämnar min käre vän Carro och vår blogg för att nu skapa denna nya blogg som endast är min!

Just nu är jag Carro och Hanna hemma Hos H och förbereder inför kräftskivan imorn. Det ska bli riktigt trevligt! Vi har inhandlat en massa gottis saker till middagen imorn så det kommer nog bli super! =)

Men nu kan jag inte skriva mer, nu är det nämligen kladdkaksbakning härnäst på schemat!

 

Haha, kul med kräftskiva men jag förstår inte hur man kan tycka om kräftor? Inte kladdkaka heller för den delen! Måste vara något fel på mig tror jag. Haha, men jag kommer nog ha kul iaf! =D
/S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0