Är det bara jag som är torr överallt?

Gah, mina läppar spricker, ansiktet är som ett russin, händerna frasiga, vad är detta? :O Beror det på vädret? Aja, jag tackar iaf gud för vaselinet!


Tjoooho!

Idag är jag ledig, skönt! :) På schemat idag blir det träning och biomys! Ska se den näst sista Harry Potter filmen, späääänande!


Jobbig jobbdag

Har jobbat 11-20 idag, puuuuh! Som tur var var Alex så snäll och skjutsa hem mig efter jobbet vilket var väldigt skönt och treeevligt :)

Nu blir det dags för te, mackor och ringa ett samtal to my man! hihih :)


riiiight now!


Monday

Tog en sovmorgon till elva idag, så skönt! Kändes som att jag behövde det om man säger så! Har haft så svårt att sova på sista tiden, ligger och snurrar i sängen som bara den innan jag somnar och tänker på allt. På göteborg, att börja plugga, jobbet, Thailand och på dig. Fick några B-vitamin tabletter igår när jag var på hälsomässan som skulle göraså att man slappnar av lättare och får en bättre sömn, hoppas på de! :)

Nu sitter jag och äter en god sallad innan jag börjar jobba vid fyra!

Kom på att jag glömt visa mitt nya hål i örat! :D


Ledig dag! :)

Skönt, är ledig idag! Ställde ingen klocka vilket kändes underbart då man kunde vakna när man själv ville! Idag har vi roliga saker på schemat, har en körlektion på eftermiddagen med en ny bilskola, sen ska jag Fia och Maria boka resa till thailandet! :D

Ska även försöka hinna med lite nyttigheter som att lämna tillbaka ett par skor och besöka banken!




Vi i magaluf, en riktigt fin bild måste jag säga!


Hos frisören

Var hos Lena idag och gjorde en inpackning som tydligen ska reparera håret och ge kaluffsen en ny känsla och glans. Denna process kostade mig femton hundralappar så hoppas verkligen att jag känner skillnad nu!



Hemma från gbg!

Helgen har varit så himla bra! :) Obeskrivlig på många sätt och jag verkligen lider av att vara hemma...
Men jag och fia har bestämt oss, vi ska tillbaka, till och med kanske flytta dit. Vi båda känner oss sugna på att plugga utanför Stokholm, och Göteborgs universitet har en hel del bra program jag kan tänka mig att läsa.

Blä vad de suger att vara hemma...!


Tack bästa för en underbar helg! <3<3<3


RSS 2.0