Wiho! :)

Idag har jag fått min deklaration och fick veta att jag ska få tillbaka ca. 900! :) Gu va skönt, trodde det var jag som skulle vara tvungen att betala dem! Men jag tackar för de! :)
Kvällens planer är bio med tjejerna. Vi tänkte gå och se remember me.

Dagen plus: Solen skiner, projekterbetet gick hyfsat bra idag, inge plugg! :)
Dagens minus: provet i grafen idag som gick åt pipsvängen!



Bild från i fredags!


Fantastisk fredag! :D

Ikväll händer det roliga saker! Vi tjejer ska vara hemma hos Sara och laga middag. Efter det blir det tjejsnack med ett par goda drinkar. Troligtvis blir det utgång efter det! :) Ska bli ytterst trevligt! :) Jag är hel taggad och väldigt väldigt glad, livet leker! :D 

 Just nu sitter jag här med ansiktsmask och nymålade naglar och funderar på samma gamla fråga som varje fredag...Vad ska man ha på sig ikväll? Är det för kallt med gladiatorskor? Det är ju trots allt någorlunda torrt ute nu...?! Hm..


Våffeldagen ej bra för magen!

Idag slutade vi skolan rätt tidigt så jag och Hanna bestämde oss för att åka hem till henne för att laga våfflor på självaste våffeldagen! :D De tre första var riktgt goda men resten åt jag mest bara för att. Jakläar va mätta vi blev, kändes som det skulle spruta grädde ur öronen på oss! :O Hihi.


Grädde och hallonsylt är bäst!


Min dag

Korfattat:
Skola: Vi blev äntligen klara med våran reklamfilm!
Träning idag med Fia och Maria.
Krig med Bea i köket. 
Mediakommuikations uppgiften = klar!
Nu väntar en kväll full med knasigheter! Wish me luck....


Love u.


Lugn lördag

Gah är helt död ifrån utgången igår. Vi drog till Nype och dansade tills benen höll på ramla av. Idag har jag stans skönaste träningsvärk i benen och är galet trött. Känns inte som om jag sovit någonting inatt, haha! :) Hur som helst tycker jag att går kvällen blev riktigt lyckad, var ju med mina finaste tjejor!

Ikväll är det barnpassning som gäller. Tjejerna kommer hit också för att göra mig sällskap! :)
Vi satsar på en kväll med tjejsnack, film och en massa gottigheter! Me like.


Dessa sötnosar kommer! :) <3


Hiss / Diss


        

  • Fredagar! Finns der någon bättre dag? :)
  • Våren! Älskar allt som har med den att göra! Kläderna, vädret, naturen, gah!
  • Skinnjackor, så snyggt, så vår, så ballt!



  • Cykellås! De fungerar sällan, dunkar in i ramen på cykeln när man cyklar, och är bara sådär allmänt klumpiga!
  • Nagellack som vägrar torka.
  • Lärare som tror att man kan ha ett prov i ett ämne där man inte haft en endaste genomgång i innan?!
                                                                                   

Härliga tisdag!

Ledig från skolan idag igen (eller leig och ledig, hehe). Denna dag har vart väldigt händelserik. Har gått en promenad med Carro, delat ut 1 cv, fått ett roligt telefonsamtal, har nojat mig över en otorligt fjantig sak, har  tränat, haft körlektion, ätit en god lunch och solat.
 Men dagen är inte slut ännu! Ska nämligen möta upp Carro nu för att tillbringa kvällen tillsammans med henne framför tv:n. Idag är det ju tisdag vilket innebär dating in the dark och despi! :D Wiho!

För övrigt måste jag bara tillägga att jag är på vldigt bra humör, beror nog till mesta dels på att det är soligt ute! :D Bye! <3

Våren är här! Snart sommarn! :D


Gårdagen

Igår var en rolig dag. Gick upp rätt tidigt och cyklade runt och lämnade ut CV:n. Efter det var det kalas för kära maria som fyllde 19, där det bjöds det på en massa godsaker. Vi fick smaka på de nya ballerina kakorna som man kan doppa i mjölk och fy sjutton så goda de var!! :)

 Efter det så var det bio som stod på schemat med ett ytterst trevligt sällskap. Vi såg farsan och den var verkligen hur rolig som helst! Verkligen något jag rekommenderar att se!


Två saker jag rekommenderar starkt! :D


Ibland hatar man denna värld.

Fick reda på en hemsk nyhet i morse. Blir så jävla arg på detta samhälle vi lever i, blir så arg på vilka jävla idioter det finns. Man tror att man kan vara lugn, gå säker, men tydligen inte.
 Ibland är man glad att man är tjej asså...


Juste!

Glömde att berätta att vi har bokat resa nu! :D Den 27:e Juli åker jag och mina finaste tjejer till Magaluf! :) Så skönt, längtar redan! Mihi! :D :D Här är en liten bild på vårt hotell! :D


Barnvakt!

Ikväll är det barnpassning som gäller! Kanske inte så jätte kul men faktiskt väldigt skönt att bara få ta det lite lugnt en fredagskväll!:) Jag och Carro har laddat upp med gottigheter och inte så lite heller. Hehe var inne på matdax och shoppade för 150 spänn, haha! :)


Godispåse nr.1 snickers, chips, dipp, Crackers, mexikanos, tuggummi, godispåse nr.2 &glass i frysen! xD


9:e mars

Goookväll! :)
Idag har det varit en fullspäckad dag, skola, bilkörning och jobb med projekt arbetet. Undrar om vår bok ens kommer bli klar i år haha...

Men men, jag är på bra iaf humör (förutom man bortser från en liten incident som hände i skolan idag, hihi).
Ikväll blir det dating in the dark och despi! :D Ska även föröska slå rekord i att sova, tänkte satsa på åtta timmar! :D

Ciiaao!


Hehe, skönt program!


Sunday

I helgen har det varit full rulle. Har varit på två hemmafester vilket har varit väldigt kul. Igår på Bullens fest var det även ett tema, sommar! Det var riktgt kul att få rota fram lite sommarklänningar och få gå på fest med bara ben! =)

Dock mår jag inte så bra idag, huvudet snurrar och jag känner mig hel vimsig. Kan dock bero på att under de senaste fem dygnen har jag bara sovit lite mer än 20 timmar, i snitt fyra timmar per natt, yey!

Denna söndag innehåller även lite söndagsångest, kanske lite mer än vanligt...dumt.


Denna klänning hade jag på mig! Favorit från i somras! <3


Nu drar vi snart!

Ikväll är det dags för kryssning! Har packat allt nu (tror jag) och min väska väger såklart hundra kilo, yeees!
Här är outfiten för ikväll, byter såklart om när det blir fest, men deta åker jag i! Puss <3


Tunika, lackleggins halsband ringar. =)


Shopping med sis'

Dagen startade tidigt. Hade en tid på södersjukhuset i morse vid tio, riktgt härligt att kliva upp vid åtta! hihi. Som tur var lyckades jag få med mig Bea, så då blev det inte lika tråkigt. Efter det bar de av till stan för lite shopping. Hittade äntligen en kavaj, en skinnjacka och en snygg partytopp, saker som jag varit ute efter ett bra tag nu, så det var toppen! :) Ikväll blir det filmkväll med Fia, Sara, Mickis och Bullen, mysmys! :)



Allt på H&M =)


RSS 2.0