Utgång

Ikväll blir det utgång. Vi ska dansa tills fötterna bara inte orkar mer! =D

Ses på stan, skumbanan! <3

Nu är jag expert på att...

...KRYPKÖRA! Mötte upp pappa i centrum vid ett tiden för att övningsköra. Det gick hur bra som helst. Vissa dagar går allt prutt och andra går det galant, idag gick det strålande! Vi körde allt som allt i ca. 3 timmar, 2 av dem timmarna stod vi i köer. Helt hopplöst, man kom inte en meter och så fort man kom upp i 15 kilometer i timmen så tyckte man att det gick jätte snabbt! Men om man ska tänka positivt så fick jag en rejäl lektion i att krypköra så nu kan jag det lika bra som att cykla, hihihi! =)

Nu ska jag och Carro möta upp Hanna och checka hennes planer inför kvällen. Jag och C ska iaf ta det lugt, käka godis och kolla på idol. Vi är verkligen mega döda efter våran springtur idag, den tog verkligen kol på oss, men skönt var det! =D


Vill ha en dator nuuu!

Åh förstår inte att det ska vara så himla svårt att hitta en dator. Max hämtade upp mig vid fem tiden och så har vi sen dess åkt runt och kollat på datorer. Hittade några som jag kunde tänka mig, men ändå så kommer jag hem tomhänt! Gah, vill verkligen ha en data nu. Ska kanske kolla vidare lite imorn efter skolan annars blir det till att vänta en vecka eller två!

Skönt med fredag i morgon, eller höstlov rättare sagt. Visserligen ska jag jobba hela lovet men wtf, man behöver ju iaf inte gå upp tidigt på mornarna och plugga på kvällarna! (a)
Helgen som kommer ser väl ut såhä:
Fredag: Först ska jag laga middag till projektet, vi har blivit tre hejare på att ta superfina bilder med Carros systemkamera och maten blir alltid såå god! Sen blir det myskväll med tjejerna framför idol, rock-tema imorn så det blir nog grymt!
Lördag: Jobb 12-17, utgång på kvällen! =)
Söndag: Jobb 13-19.





Go girl

Haha Carro hittade nyss världens mest roliga uppfinning när hon satt och bläddrade i amelia tidningen. Man har uppfunnit en ny grej, nämligen en kissmakapär för tjejer. Denna grej är gjord av silikon lätt att vika och fungerar som en tratt. Meningen är att man ska sätta den mellan benen och kissa i den (man kan alltså sikta vart man vill  som med en snopp, hihi).
Nu behöver vi inte huka oss eller uppleva äckliga toaringar där människan före vägrat ta bort sitt kiss på ringen tjejer, nu har vi nya go-girl, HAHAHA! :D


Vad säger ni? Ska man kanske ta sig och köpa en? hihi! =)


Onsdag

Glassen igår var suuper god, så den rekommenderar jag starkt! =)

Gu vilken härlig känsla det var att vakna när man ville i morse, även om jag bara lyckades sova till nio, hihi! =P

Om tjugo minuter ska jag börja röra mig hemmåt för att möta upp tjejerna. Vi ska ju laga mat men har verkligen idé torka, vad kan man laga? Vad är gott? Aja, det löser sigväl alltid!



Hittade denna gamla bild på mig och maxi hemma hos hans mamma, snart två år sedan! Gusch vad tiden går snabbt.

Ledig imorn!!!

Har haft en hel-chill dag i skolan idag och imorn är jag ledig. Ska ta en riktigt lång sovmorgon för de är jag värd, hihi! :) Sen blir det matlagning till projektarbetet med Hanna och Carro. Ska även försöka hinna med ett träningspass under dagen också!

Ikväll befinner jag mig i tullinge hemma hos Pötis mamma, det blir desperate housewives (hoppas jag) och premiär för en ny glass. Vet i för sig inte om glassen är ny men vi har iaf aldrig testat den så det blir super spännande, sorbet nördar som vi e! =)


Oj vilken paus!

Hoppsan, var visst ett tag edan jag skrev men har verkligen haft fullt upp de senaste veckorna! Antingen är det plugg i massor, bilkörning, körlektioner, jobb och allt annat man också vill hinna med! Nu är jag på g igen iaf! =)

Helgen har iaf varit lyckad. Vi tog de lugnt i fredags hemma hos Hanna med alla tjejer och kollade på idol. Lördagen bestod av jobb och utång. Vi gick til pilot som ligger mittemot mitt jobb. Kändes faktikt lite småonödigt att åka hem sen där på kvällen när man ändå skulle dit om några timmar igen. Söndagen bestod med andra ord också av jobb!

Ska bli jätte skönt med höstov om en vecka! Visserligen ska jag ju jobba alla dagar förutom två (då vi ska på världens roligaste haloween kryssning, mohaha) men bara känslan att inte behöva gå upp halv ju på morgonen och sitta och plugga tills det blir natt på kvällarna är obeskrivligt härlig! =)


Bild på mig och Carro från kryssningen i somras. Har redan börjat fundera över vad man ska ha på sig denna gång?! Vad innebär haloween-tema liksom? Ska man komma utklädd som en pumpa kanske? hihih =)


18 år! =)

Nu äntligen är jag 18! Har fått fina fina presenter och mer kommer det tror jag! hihih (a)
Mormor och Morfar var här på förmiddagen och ikväll vid sextiden kommer kusinerna och kompisarna! :) Jag är super glad för ikväll kana även jag följa med ut och festa! :) Visar vad jag fått i present senare, nu ska vi hanlda lite små saker inför kvällen! =) BYE! :)


They're back!

Efter jag varit duktig och pluggat medicin som en tok och kört ett riktgt hårt träningspass, ska jag om sisodär en timme kolla på desperate housewives som börjar idag!! =D
Igår var det svenska hollywoodfruar som gällde och idag desperata, hihi! =) Ja, de kan jag kalla underhållning!
Mycket roligare underhållning än de vi fick göra idag på religonen, nämligen läsa bibeln. Jag förstår mig inte alls på hur man slår upp saker i den tjocka boken, den består ju av tusentals sidor som inte är tjockare än 1millimeter! Gooosh! :O
Nepp, nu måte jag tillbaka till pluggandet!


Tisdag

Idag slutar vi halv tolv vilket innebär att jag och Carro ska hem till mig och föröska laga tre olika maträtter till kokboken. Blir en pasta rätt, en omelett och amerikanska pannkakor! =) Bilder kommer upp senare!

Nu närmar det sig, endast 5 dagar kvar!!! :O Ska verkligen bli jätteroligt att fylla 18 men samtidigt får jag lite smått panik! 18 år...det är gammalt! Jag blir typ vuxen gaaaah!
Nu måste jag rusa till lektionen, bye! =)


Monday

Helt okej dag i skolan, dagen gick rätt snabbt så det var skönt! Nu är det dags för plugg. Härligt att man är begraven i plugg veckorna in och ut! :O Skönt är det att man har något kul att se fram emot. I helgen blir det paaaarty, fyller 18 år  vilket innebär utgång med vännerna och det kommer bli grymt! =)


Sköön partybild! =) <3

Fredagsmys

Idag slutade jag väldigt tidigt ifrån skolan, så jag åkte till gymmet och körde ett riktigt benpass. Efter det försökte jag installera min tv och det gick inte så bra får jag erkänna. Alla dessa boxar, sladdar, fjärrkontroller gör mig gaaaalen! :P

Snart ska jag iväg och möta upp Felicia och äta mat i kungshallarna. Sen är det bio med girlsen som gäller, en lugn och mysig kväll med andra ord! =)


Skojiheter

Nu händer en massa roliga saker. Imorgon ska Max vara så snäll att åka till en affär som säljer en platt-tv till ett grymt bra pris och köpa den åt mig (Han får ju självklart pengar sedan hihi).

Sen har vi nu bokat kryssning på båten galaxy i mitten på höstlovet, kommer bli awesome! :)

Dessutom har vi även bokat en annan rolig biljett idag! Det är nämnligen så att jag, Carro, Fia, Hanna och Felicia ska gå på bio och se flickan som lekte med elden. Ser verkligen fram emot att se den, tyckte den förra var super, så förväntningarna är rätt så höga! :)

Ikväll är det bilkörning som gäller, så håll er inne säger jag bara, mohaha! ;)



Har aldrig åkt denna förut, är de någon som vet hur den är...? ;)

RSS 2.0