Tredje maten

Tredje materätten i vår bok är nu färdig och den har ett väldigt invecklat namn; Biffteki med pressad potatis, tzatziki och toscansk halloumisallad! Phu, det tog en evighet att skriva! (a) :) Det är jag och Carro som är superkockarna den här gången! ;)



Tror att bilderna kan bli väldigt snygga efter lite redigering i photoshop! :)

Förutom att laga mat idag så har vi haft ett prov i Naturkunskap B som gick rätt så bra hoppas jag, vet dock att jag klantade till det på en av frågorna, men men. Hann träna idag efter skolan också vilket var ett ganska bra tag sen så det var skönt. Vi gjorde även klart våran fördjupning i malaria vilket också är extreeeeemt skönt, nu är det bara redovisningen kvar på fredag.

Åh, de doftar otroligt gott här hemma i Carros kök må jag säga. Hon bakar kolakakor till hennes syrras kalas och det riktgt vattnas i munnen på mig! :O //Sanna


Lördag

Är helt slut efter denna dag. Känns som jag flängt runt överallt!
Så ikväll blir det en helchill kväll med maxi och en fet godipåse! Mohaha! :D


Crap

Snacka om att det glada humöret man hade igår på eftermiddagen/kvällen kan vändas snabbt! Fy säger jag bara. Varför kan aldrig något gå som väntat?
Men Haggi har fått mig på bättre humör trots allt, färlåt om jag varit lite grinig idag, love you! <3


Jag försvinner i allt plugg!

Sitter vid skrivbordet och är begravd i en massa plugg! Har suttit här sedan ett idag och pluggat med med Hanna och ändå känns det som jag inte fått någonting gjort! Är riktgt stressad över allt vi har i skolan just nu, no fun. Har tre bajstråkiga prov framför mig som jag måste råplugga till, yey!

Men men, humöret är just nu på topp i alla fall. Jag är ledig imorn från skolan och helgen kommer bjuda på massa skojighter! =) Dessutom är det löning imorn, (så efterlängtat!!!!) och på lördag är det bara två veckor kvar tills jag fyller 18! =)


PARTY ,PARTY, PARTY IMORN! WOHO! :D


Vår andra maträtt...

i projektarbetet såg ut så här? Hanna vad tycker du, har vi vart duktiga? ;)





Dagen har bara bestått av skola och pkugg, såsom mina dagar gör nu förtiden. Men om 25 minuter är det idol, ska bli kulkul! :)

Måste nog ha...

...världens gulligate pojkvän. Han knackade nyss på dörren med en bukett med jätte fina blommor. Glad blev jag! =) Godnatt! <3

Projektdag

Idag har vi varit lediga ifrån skolan, men vi har inte legat på latsidan inte. Jag Hanna och Carro har gjort klart våran projektplan, planerat hela projektet och pluggat inför Natur provet vi har imorn. Dessutom hann vi med att gör en riktigt god lunch också som kommer finnas med i vår kokbok! =)



Nå, ser det gott ut...? En pastarätt med parmaskinka, pesto, fetaost och tomater =)

Nu ska jag kolla systrar i Jenas som går på tv, lite år man ju unna sig efter en hel dag med plugg! (a)

Min helg

Helgen har varit väldigt lugn och skön. I fredags var vi en massa tjejer + Niklas hemma hos Hanniball och igår var jag med maxi. =) Idag har jag jobbat som vanligt på söndagar och är nu med pöti igen. Veckan som kommer är helchill, är ledig både tisdag och fredag!

Nu ska vi kolla film, hejvejs!


<3

Torsdag

Är hemma hos hanna och pluggar, känns som jag inte gör något annat nu för tiden! :O Carro kommer nog senare också och pluggar med oss men sen blir det också lite idoltittande! =)
Imorn ska vi ha spexfoto, ska nog slänga på mig den här snygga kjolen som jag hade i cypern! =)
Gu va jag saknar <3


Min helg

Var ett tag sen sedan jag bloggade, sorry för de! (a)

Hlgen har varit toppen! I fredags var jag Malin och Max bartenders på Nickes fest. Festen var jätterolig och vi hade absolut en mycket rolig kväll! =)

I lördags var det ytterligare ett kalas som stod på schemat, denna gång för min syster Maria som fyller två år i morgon. Det bjöds på tårta och en massa barnskrik, haha!

Igår var det jobb, som vanligt på söndagar. Det var helt galet lugnt asså! Våran donk som alltid brukar vara smockad med människor, skönt! =)

Nu är jag i skolan, skoj, skoj. Var helt sjukt tungt att gå upp i morse alltså, fy. I eftermiddag är det plugg som gäller, nu är allvaret igång igen, puh! :O







090909

Idag har jag klippt mig och hittills är jag nöjd. Hon plattade håret det sista hon gjorde och gud va jag älskar att ha rakt hår. Kvalitén på håret blir liksom så mycket härligare och dessutom passar jag mycket bättre i det, tihi! ;) Funderar starkt på att göra en rakpermanent igen...

Ikväll är det fotboll sm gäller med tjejerna, heja Sverige! =) Sen blir det nog även lite idoltittande, så min kväll är helt planerad, skoj ska de bli! =)



Vi får hoppas Zlatan gör lika snygga insatser som förra matchen mot ungern, herre gud säger jag bara! =)


Middag nästa!

Snart ska jag och Bea möta upp Pappa, Maria och Farmor inne i stan för att äta. Det blir nog på ett mysig ställe som serverar tacobuffé på tisdagar, mums! Idag slutade jag tidigt, halv tolv närmare bestämt. Efter skolan åkte jag och Carro till Maxi's jobb och hälsade på, han var så stilig i sin röda skjorta, tihi! =)

Sen så har jag äntligen hittat en present till Nicke, puh! Så efter det och frisören imorn kommer min plånbok vara väldigt mycket lättare...!


Jag och sötis Maria.

Helt slut

Ja då var man helt slut! Först en låång dag i skolan, efter det en massa plugg och sedan en rätt så lång springtur med mammi och Bea. Blir nog till att gå och lägga mig rätt tidigt tror jag. (a)

Idag när jag kom hem hade mamma ch Nicke varit och inhandlat saker till festen på fredag, herre gid säger jag bara! Höll på att svimma när jag såg vad bara drickan från systemet kostat, runt 5-6000! :O
Men men, kul kommer det iaf bli, imorn måste jag verkligen hitta någon present! PussOGonatt/ Sanna


Jobbdag

Ingenting.

<3

Igårkväll var som sagt jag, Hanna och Fia hemma hos mig och kollade på film. Väl när vi sitter helt inne i filmen dyker min prins upp med rosor och choklad. Gu så glad jag blev! =) <3<3

Idag ska jag vara barnvakt tall Amanda tror jag eller träffa min kära farmor. =)





Så vad ska man hitta på med den här busungen idag då...? =P


Fredagkväll...

...och jag gör inte så mkt! Trodde att kvällen skulle se lite annorlunda ut men så blev det visst inte. Men jag är glad ändå, är just nu med min fina hannis och vi inväntar fius som också ska komma hit. Kvällen blir lugn. Vi tänkte äta godis, glass och stjärnor och titta på män som hatar kvinnor, mysmys! =)

 

I skolan...

Just nu sitter vi i skolan och fördriver tiden vid datorerna! =) Nyss var det brandlarm här i skolan så hela skolan sprang ut och trängdes på skolgården. Men som vanligt så var det nog bara falskalarm...! =P



Satt och bläddrade lite bland mina bilder i skolan och hittade denna. Den är bara sååå snygg! Den påminner så mycket om gamla tider. Dessutom ger den mig lite önskedrömmar... hihi =) /S

Onsdag

Idag har jag haft en extremt kort dag i skolan, så nu sitter jag här framför datan och tänte vara lite duktig. Har ju nämnligen lovat mamma att jag sa fixa lite musik till Nickes fest så tänkte börja nu lite smått. Det svåra är bara vad för slags musik de vill ha? Vill liksom ett gäng 40-åringar stå och dansa till i know you want me...? Eller kanske boom boom paow? ;) Nja.. tror inte det vaa...=P Haha nä men något bra sa jag nog lyckas fixa ihop iaf. Riktigt kul ska det iaf bli, jag och Malins ska ju stå i baren och snart är det nog dags att börja lära oss hur man gör alla drinkar. Jag röstade för att vi skulle ha mina favvo drinkar; sex on the beach och strawberry daiquiri, men mamma verkade väldigt tveksam...! =) Hihi.

Senare idag är det körlektion som gäller. Det gick lite sisodär igår måste jag säga, men jag skyller på att jag inte var van med bilen. Hoppas det går bättre idag.

Men nu ska jag börja fixa med musiken, min bästis kommer och hjälper mig och har öpt med sig lite naturgodis, mums! =) /S

 
Godaste drinkarna! =)


RSS 2.0