Besviken

Efter jobbet idag kom Carro och Fia in till stan och mötte upp mig. Vi gick på bio och såg snabba cash. Vilken besvikelse. Kan knappt förstå att det är samma bok och film...Boken är en miljard gånger bättre!! Men men en sak var ju positivt med filmen iaf, hihi!

Nu ska jag sova, har en låång sov morgon imorn, börjar inte förrän 12, de är super skönt! Puss och godnatt.



Kom precis på en sak, påminner inte JW:s leende lite om Michael Scofields? ;) 


Söndag

Tråkigt nog så fanns det inga biljetter kvar till snabba cash igår, alla i hela stan var typ helt slut! :O Istället blev det hemmakväll, kanske lika bra, var helt död igår! :P

Denna söndag började med att jag storstädade mitt rum, så skönt! Har behövt göra det väldigt länge men har aldrig kommit till skott men nu är det skinande rent. Ska snart åka till jobbet och tjäna lite money och senare ikväll hoppas jag på att få köra lite bil.


Lördag

Kvällen igår var lyckad. Visserligen hamnade vi inte där vi tänkt, men vi hade skit kul iaf. Det blev mycket dans, skratt och pinsamheter. Faktiskt så mycket dans att jag idag har värk i kroppen. Hehe, fick mig några lektioner i bugg? salsa?, aa jag vet faktiskt inte vad det var, någon blandning av dem kanske av en hel galen kille. Jag flög som en vante runt på dansgolvet, är glad att jag är vid liv idag! :D

Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag och Carro funderar på att se snabba cash idag istället!


I gotta feeling...

...that tonight's gonna be a good night! Vi bestämde oss för utgång jag och Carro. Ska möta upp bullen och de andra vid hötorget om ett tag. Där efter bär det av till ett ny öppnat ställe, montage! =) är sjukt taggad! Här hemma spelas denna låg på högvarv, man blir sååå party sugen av den!


Nothing left for me to say
There's no more wicked games to play
It's time for me to walk away
I am allright

I feel like I'm on a high
A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer you and I - you and I
You and I - you and I
You and I - you and I
You and I
There is no longer you and I - you and I
You and I - you and I
You and I - you and I
You and I


Fredagsmys

Dagen har bestått av skola och träning för tredje dagen i rad, så skönt att ha kommit igång med den igen! :) Nu sitter jag och Carro hemma hos mig och har ätit väldigt goda frallor och lite mörk choklad. Kvällens planer är ännu oklara, men det står väl mellan utgång eller bio.


Torsdag

Idag har jag först och främst varit i skolan. Hade min första lektion i internationell ekonomi där jag blev väldigt glad för läraren verkar hel skön. Efter det var det träning som stod på schemat, för att sedan åka med mamma in till stan. Där var vi hos en doktor som kollade upp min knöl på foten och shoppade lite. =) Köpte två väldigt höga men snygga partyskor! :D

Har en konstig känsla i kroppen. Eller flera rättare sagt. Jag är rädd, feg, ensam, samtidigt som jag känner mig lättad, fri och nöjd. Nöjd för att saker och ting gått bra, nöjd över dessa två år, nöjd över ett sådant pass bra slut.

Men nu är det nog dags för mig att äta lite mat, magen skriker! Puss!

 
Hehe, man kan tycka att jag borde välja ett par liiiite lägre skor som faktiskt rean är lång, men nej nej! Här kör vi på 13 cm klackar! Mohaha!


Vad gör man?

Sitter här i mitt rum och funderar på vad man ska göra. Jag har inget plugg vilket inte hör till vanligheterna. Känns som jag har glömt bort vad man gör när man inte pluggar. Är full av energi, så känner mig taggad på att hitta på nåt. Funderar på att läsa lite körkorts teori, något man i vanliga fall inte brukar hinna med! =)

Hehe, åt första semlan för en stund sen, vääääldigt god!


Hemma

Nu är vi hemma från sälen och har varit det i två-tre dagar. Resan var bra, härlig skidåkning och lite party! =) Tråkigt var det bara att min käre väninna Carro lyckades få min vinterkräk sjuka. När det började närma sig att lämna Stockholm låg hon och spydde, vilket ledde till att hon fick stanna hemma. Skäms så över det. Det var inte alls samma sak utan dig! :(

Men men, idag har jag äntligen köpt gymkort. Det blev en lång och rolig träning idag vilket känns oerhört bra! Efter det blev det shopping med C, hittade finfina grejer! :D 
Det blev en topp/klänning, ett par lackglitter leggings och en vit tunika.

 


Att packa...

...gick åt pipsvängen! Har inte lagt ner ett enda plagg i väskan, jag är så duktig!
Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen efter att ha pysslat om mig själv med manikyr, ansiktsmask och självklart insmord i en jordgubbs lotion framför Paradise hotel.
 Godnatt!


Vår stuga i sälen =)


I'm back!

Jepp nu har mitt intresse för bloggen kommit tillbaka igen! Antagligen för att jag har en ny snabb och en egen dator!

Gårdagen var inte rolig för fem öre...låg hemma med en feber på 39.5 grader, jätte mysigt. Men värst av allt var att jag samtidigt mådde så himla illa, hängde över en hink i ca. 8 timmar men inget kom.
Nu mår jag lite bättre, febern är borta är bata lite små snurrig. Väl när jag ligger i sängen runt tio tiden kommer Carro för att hämta en film som vi var tvungna att lämna tillbaka till skolan och inte nog med att hon tar sig ut i det kalla vädret för att hämta filmen utan den där tjejen är bara för gullig. Med sig har hon en utav mina favorit filmer, vingar av glas och en kexchoklad, såna saker uppskattar jag verkligen till tusen! =D

Nu måste jag börja mått planera. Vi ska nämligen till sälen i morgon hela gänget (om jag är helt frisk såklart) så det är nog dags att tänka på vad man ska ha med sig. Ska försöka att innte packa min väska överfull, har en tendens att ALLTID göra det, att man inte lär sig... (a)

 


RSS 2.0