Minigolf

Igårkväll var jag, Carro och Alex vid flaten och spelade minigolf! Shit, hade verkligen glömt bort hur roligt det är men framförsllt svårt! :) Det blev ju knappast lättare när myggorna höll på att käka upp varenda liten kroppsdel på en, gaaaah! Nåväl, jag kammade iaf hem segern, därefter kom Carro och på en fin sista plats Aex, haha! :)

Nu sitter jag med mitt röda insmorda nylle och lyssnar på musik. Måste ladda ner en massa låtar som vi tjejer kan ha med oss till Magaluf, det är trots allt bara en månad kvar nu!
LÄNGTAR som bara den efter de väldigt varma utekvällarna, restaurangerna, drinkarna, festandet, stranden, ja ALLT! :)



Älskar sommarkvällar!

Igår spelade jag, Carro, Hanna, Fia och Alex kubb, kolla på film ända tills klockan fem på morgonen och åt gott. Idag åkte jag, Alex och Carro och badade! Gu va jag älskar sommarkvällar! Jag lever livet! :)


Jag och fia på midsommar :)


Känns som att alla åker iväg

Är det bara jag som ska vara hemma nästan hela sommaren? Nu har Jennifer flyttat till Lidköping och jag måste bara säga det att jag saknar dig redan! :( Även fast vi kanske inte träffas jätte jätte ofta så vet jag ändå alltid att jag har dig vid min sida! Vi måste höras ofta när du är borta, lova?


Love u.


Har ni smakat det nya extra tuggumit med melon?

Det är GAAAALET gott! :) Mihi! :)


Bästa dan!

Denna dag startade rätt tidigt med att Jennifer kom och hämta upp mig med bilen för att sedan köra oss till ICA. Där väntade gullungarna Hanna och Fia för lite shopping. Vi köpte med oss jordgubbar, vindruvor, mackor, dricka för att sedan dra till Grisslinge Havsbad. Där hade vi det riktigt mysigt!! Vi tog årets första dopp i Sverige vilket var grymt kallt och bråkade med jobbiga änder.

Nu väntar en springtur med Alex sen blir det en tripp till söder för att dricka lite drinkar och bara mysa vi tjejer!

 
 
                                  -Världens fulaste bild på mig, men men hoho!


Helgen...

...har till den mesta delen bestått av jobb! Kul, men såklart jobbigt! Men men, man får väl tänka på pengarna! :D
I fredags var vi även ut alla tjejer! Heree gud vilket gäng vi var, det var riktgt kul! Bra en liten sötnos som saknades! :(
Vi var på grodan där vi dansade tills vi storknade! Mihi. Sen dumma jag nog mig lite också, ajaj! :/

Imorn blir det jobb igen, eller snarare, HELA VECKAN typ....!
Om det inte vore för att vi ska till Magaluf i Juli hade jag nog varit en aning deppigare
. Men det går liksom inte att vara nu när man vet att man ska med sina sju favoriter och sola, bada och festa! HIHI! :D



Här var vi i Cypern förra året! :)


Hola

Idag har jag och Carro varit hemma hos henne och solat lite! Efter det var det jobb för min del. Haha, hade en kund som frågade om jag hade varit ute i solen för jag var röd som en jordgubbe i ansiktet! Jo man tackar för den, haha! Efter jobbet fick jag skjuts hem av Alex, sååå skööönt! :)
Nu blir det movie tajm med C, the note book! :)


Snyggare brudar får man leta efter! ;)


Tisdag

Idag har jag tränat me Carro, vilket var galet jobbigt eftersom jag knappt har kunnat röra en endaste fena på min kropp utan att det har gjort ont! (Träningsvärk från igår) Sen var Världens bästa Maxi här på middag, sen blev det bio med tjejerna! :) Vi såg Dear John, guu vilken bra film! :D


John. Vilket ögongodis!!
 


New life!

Hihihi idag har mitt nya liv börjat, hade tänkt att försöka att börja träna och äta lite nyttigare än vad jag gjort tidigare! :) Detta ska dock inte innebära att jag tänker ha ett tråkliv och inte äta några onyttigheter alls, men jag behöver kanske inte göra som igår t.ex. då jag smällde i mig en pizza, en pringelsburk, glass och godis! :D Fyfan va jag mådde illa efter det....

Så idag har jag och Carro varit och tränat, mer har jag faktiskt inte gjort denna dag. Nu blir det till att duscha, smörja in mig med en liter lotion eftersom jag fjällar lite här och var och sedan möta upp C. :)


You spin my head right round...


Bröllop

Igår var vi på skansen och såg Pappa och Anna-Karin gifta sig och även min farmor och hennes man. Det var något slags event där igår då man fick komma och gifta sig om man ville. Det fungerade ungefär som ett kösystem där man efter att ha stått i en kö fick en nummerlapp och fick stå och vänta på att få träffa en präst.
I sju timmar väntade vi....Lagom mysigt i blåsten och spöregnet! Men men, tur att man hade sina små söta syskon att busa med och mobilen nära till hands! HAHA :D
Duktigt jag är, mitt mobil batteri var fullt igår morse och helt slut på kvällen! (a)

Men hur som helst så var det väldigt trevligt, och jag är jötteglad för pappas skull!


Student!

Studenten igår var en av de bästa dagarna i mitt liv! Vilken känsla det var att se hela skolgården full med människor och att åka flak! :D Awesome! 

Idag har jag lite smått ångest! Vill inte jobba, vill vara med dig och åååh! Idag är den bästa medicinen mina tjejer, därför har jag bokat upp en tjejkväll med bio! Melike!


Här jag och världens finaste tjejer! :) <3


Imorn smäller det!

Vi tar studenten, fatta!!! Imorn ska bli en oförglömllig dag. Den ska firas!! Stolt som jag är över mig själv då jag lyckas få MVG i alla ämnen under trean, ska jag skrika tills jag blir grön i ansiktet imorn på flaket. Jag är taggad, nu kör vi! :D


Nu e livet på topp! :D


RSS 2.0