My new accessory

För mig har det alltid varit ett big NO NO att ha endast ett långt örhänge, det har ändrats kan jag säga! Nu tycker jag att det är det ballaste som finns, speciellt i det andra hålet jag har i de örat där jag har två hål i.
Här är dagens nya inköp!

 


Y-day

Gårkvällen var väldigt rolig! Efter att vi var på go bananas (som var skitkul) drog jag och Carro en snabbis och förade på N. Vi blev bjudna på shottar och cider vilket var ganska så niiice! tihi :) Sen blev det dans på collage tills fötterna sa ifrån och musiken var enformig!

På vägen hem mötte vi några snubbar som gått i samma skola som oss, de bjöd på popcorn (?) vilket faktiskt passade alldeles utmärkt i våra magar!

Idag blir det chill. Ska vara barnvakt ikvällFia ska komma över och jag har lovat att bjuda henne på middag, frågan är vad man ska laga?


Whoopwhoop

Dagen började med en springtur på en timme, sköönt! :) Nu ska jag iväg till Carro, laga någon god lunch och kolla på gossip girl as usual!

Ikväll händer det roligheter, jag och Carro ska hänga med Malin och hennes kompisar till go bananas, där vi ska se en massa komiker uppträda! :D Efter det blir det dans på Collage! :)


GLAD!

Dagen har varit bra! Det gick bra på nya jobbet, lite krångligt då och då kanske men jag tror jag kommer komma i i allt rätt snabbt! :) Kvällen har tillbringats med Mario och idol vilket har varit väldigt trevligt! :)

Men för att till slut berätta varför jag är väldigt glad just för tillfället är för att min käre vän Jennifer ringde och frågade mig om jag ville följa med på något slags "frukost-mingel" på fredag morgon. Det är sofi från sofis mode som arrangerar det tror jag och goodie-bags kommer delas ut!
Hur trevlig start på en fredag kommer inte det att bli? ME LIKE! :D


Tack kompis! :)


My day

Idag har jag hittils hunnit:
Betalat räkningar + skulder, (tack Carro för hjälpen!!)
Målat naglarna

Idag ska jag:
Börja jobba på ICA i Farsta, hjäääääälp, läskigt men sjukt kul! :)


Omg

'jag ärlite lagom glad i heatten sådär! :) Har vae4it ute på prevelige som hade premiär och dansat, skoj skoj,natt natti.


I'm Back

Nu tar jag upp bloggen igen.
Har haft ett litet sommarlov, hihi! Ska snart iväg och jobba mitt fjärde sista pass nu på ICA i bredäng.


facelook ;)


RSS 2.0