Inför nyår!

Efter jobbet så mötte jag upp Carro, Fia, Hanna, Maria och Bullen för att storhandla till nyår på ICA maxi. Killarna ska stå för köttet och vi tjejer för de andra! Vi är duktiga på att handla måste jag säga, vi kom lätt upp i 600 kronor, inga problem alls! (a)

 De känns som att det kommer bli kul på nyår iaf, även om de kommer vara väldigt annorlunda...
Även drickan är fixad av snällasnällasnälla Linus, (tack!!!!) så nu är det bara outfiten kvar! :D Jag känner mig redo! :)


Haha nyår för 2 år sedan! :)


Min lördaaag

OMG... Har nog aldrig varit så trött och mått så dåligt som jag gjorde igår. Planerna i lördags som var att gå ut och ta en cider eller två slutade ju inte som väntat.

 Med alla favoriter samlade, ett bra ställe, grym musik och humöret på topp, var det omöjligt att inte gå all in! Haha! :) De blev dans hela kvällen och de känns nu kan jag meddela!! Har träningsvärk i hela rumpan, ryggen och benen! Men så ska de vara! :D

Efter allt dansande kan man väl säga att jag drog på efterfest, var vaken hela natten ända in på morgonen då det var dags att sminka av sig partysminkningen och sätta på sig den naturliga looken för att dra till jobbet och öppna! Åh gu så trött jag var på jobbet igår, men vad ska man göra? Det var bara till att bita ihop och se glad ut! ;)
 Som tur var så börjar jag inte förrän två idag så inatt har jag lyckas sova hela 12 timmar! Så nu när man äntligen känner sig som en männsika igen ska jag pallra mig iväg till centrum för en lunch-dejt med Carro! :)
Med tack alla för en oförglömmlig och bra kväll! :)


Med er blir livet en fest, hihihi


Feeeeeest!


Nu drar jag ut med mina bästa, fast jag öppnar imorn på jobbet! :D woooooho


Knäckbaak

Idag är jag barnvakt hela dagen. Är ledig från jobbet och Amanda vill ha lite extra långt jullov så då är storesyrran snäll och ställer upp! (a)

Dagens aktivitet har bestått av att baka (koka??) knäck, herre gud säger jag bara...! HAHAHA vår första sats med knäck blev totalt misslyckad! :D De blev brända, bajsbruna och de lät som man tuggade på KNÄCKebröd, hihi! Men vi gav inte upp utan började om från början och de blev faktiskt riktigt bra! :)





Haha bara lite skillnad på färgen! :))


Jag höll på att skratta ihjäl mig...

...hittade mina första "högklackade" skor i garderoben igår när jag och Bea städade! Höll på att kissa på mig!!

För de första, högklackade?
För de andra, kunde jag inte valt ett par liiiite läääängre skor?
Tredje, ser man att dessa skor är i samma storlek?
Fjärde, shiiiiiit va modet har ändrats, eller var det bara jag som hade extreeemt ful smak?
Femte, HAHAHAHHAHAHAHA!!!


My weekend

I fredags hände inte så mycket. Efter jobbet drog jag och Carro till solarieöarna i gubbis och sen hade vi bara en skön hemmakväll. De blev en massa gottis framför en väldigt gullig film, isprinsessan, haha :)


Gubbängens otroligt fräscha solarium :)

Igår var vi tjejer bjudna till Sara på tjejmiddag. Det serverades en sjuuuukt god quorngryta med pasta! Efter några glas vin rullade vi in mot stan. Som många andra kvällar slutade denna kväll på soft efter att ha haft lite svårigheter att komma in på lobby ;) Men vi hade kul där, träffade på ganska många vänner där inne så det blev helt klart en godkänd kväll! :)


Gårdagens festsminkning :)

Idag har jag storstädat mitt rum!! Japp, ni läste rätt så är det! (a) Inte nog med det, har även möblerat och blev riktgt nöjd! Nu ska jag verkligen försöka hålla det såhär fint, iaf resten av året! hihi :)


Vad tycks? :) mycket fint att min sko-parad ser ut som ett svart luddigt strek bara :P


Jag och den dära lokalsinne? Vem är de?

Herregud, jag ska verkligen inte åka till platser jag inte jag varit på förut, iaf inte ensam. Har ikväll tillbringat den mesta delen utomhus, frysandes, i södertälje...euw gillar inte det stället! Lokalsinnet stannade hemma (väldigt dumt eftersom jag behövde de ganska så mycke denna kväll)...men men!

 Drygt 1 timme tog det att åka hem, som tur var hade jag Fia som pratsällskap! :)
Nu ska jag kolla på PH sen sova! Puss och godnatt! :)


Vilken dag!!

Idag har jag varit ledig vilket har varit otroligt skönt! Tog en sovmorgon till elva ungefär, skööönt! :) Men inte har jag legat på latsidan idag inte!! Känns som jag har flängt runt hela dagen!
 Har gjort dessa saker idag:

  • Vaccinerat mig inför Thailand!
  • Ätit sushi och thai-buffé med Fia i gamla stan :)
  • Slagit in alla julklappar.
  • Tränat. Först på gymmet, ett rejält styrkepass som var hur jobbigt som helst! De som var så otroligt undert bart var att de just idag hade en live DJ där och spelade!! :D Musiken var så hög att man nästan fick skrika till varandra! Som tur var spelade han så sjuuuukt bra musik, så bra att man inte riktgt visste vart man skulle ta vägen! Kände mig HELT LYCKLIG, som ett barn på julafton!! Stämningen på gymmet var awesome, GRYMT!! Efter styrkepasset körde vi även ett boxningspass som tog på de allra sista krafterna man hade kvar! :D

Nu ska jag sova efter ett långt samtal med Christoffer om spöken. Godnatt! :)



Fyfan va kul de var att boxas, men euuuw...boxningshandskarna är inte fräscha alltså..



The next three days...

Vilken dag! Har jobbat, varit på gymmet och träffat en gyminstruktör (fått ett skitjobbigt träningsschema) juklappshandlat med min bajskorv (<3) och varit på bio nu på kvällen med trevligt sällskap! :)

 Vi såg The three next days, en grym film som är ett måste skulle jag vilja säga faktiskt! :)


Se it people :)


Längtar tills imorn!

För vet ni vad? Imorn ska nämligen jag och Fia kolla lite julklappar efter mitt jobb och sen ha en genomgång med en gyminstruktör på
friskis som ska lägga upp träningsschema åt oss,
me like! :) Nu gäller det att bli fittare än fittast till thaaai!

Jag har tänkt det förut och tänker det igen, men den här gången då jävlar...PÅ MÅNDAG!! ;)


Nu är det dags för dessa mjölk-armar att bli biffar! Wish me luck! :D


Hit ska jag och fia om cirkus en månad! :)

Phuket Palace

Wooooooo :D


I miss U

Trodde inte jag skulle kunna erkänna det för mig själv. Men så är det. Pisspannkaka på att du bor far away, för just nu vill jag vara i din närhet! Bajsbajs..


RSS 2.0